Re­mo­de­ling in Weikersheim

Re­mo­de­ling in Weikersheim

Sin­ce the be­gin­ning of the year, the lo­ca­ti­on in Wei­kers­heim has been un­der­go­ing more ex­ten­si­ve re­mo­de­ling mea­su­res, which pri­ma­ri­ly af­fect the an­gu­lar buil­ding on the ground floor and the cen­tral buil­ding on the top floor.

In the an­gu­lar buil­ding, both the mo­dern open-plan of­fice con­cept was im­ple­men­ted, which was al­rea­dy used at the lo­ca­ti­ons in Co­lo­gne, Is­ma­ning and El­pers­heim, and an in­te­rim kit­chen was set up. In the fu­ture, the IM-Tools team will work in the open-plan of­fice. This team  was pre­vious­ly lo­ca­ted at the El­pers­heim site, which was clo­sed down about a mon­th ago.

The mo­der­ni­sa­ti­on of the top floor has also been lar­ge­ly com­ple­ted. Here, the ol­der kit­chen was re­pla­ced with a new one, the can­te­en area was com­ple­te­ly re­de­si­gned and the old walls were re­pla­ced with new walls. The­re are now also two think cells whe­re you can do your work undisturbed.

In the fu­ture, the other are­as in Wei­kers­heim will pro­bab­ly also be ad­ap­ted to the mo­dern of­fice style.

Close Menu